Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl
"Ze zijn een uitstekende sparringpartner in onze complexe bedrijfsstructuur"
Tom & Ruud Reijrink, Reyrink groep
"Bij financiële zaken rondom je onderneming is vertrouwen erg belangrijk"
Joep van de Sanden en Loesje Bakkers, Van de Sanden Schoonmaakdiensten
"We worden volledig ontzorgd op het gebied van personeel- en salarisadministratie"
William & Maartje Schellekens, Den Overkant
"De kracht van het kantoor is de persoonlijke benadering en het directe contact "
Ties Kaal Geitenhouderij

Leermakers accountants & belastingadviseurs verwerkt uw cijfers. Daar begint het mee: we monitoren de cijfers en waarschuwen u als dat nodig is. We adviseren proactief, zodat u tijdig kunt bijsturen. We bieden meer inzicht, zodat u gegronde beslissingen kunt nemen. Onze adviezen zijn gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring en altijd actuele kennis.

 

Uw vaste aanspreekpunt

Als klant bij Leermakers accountants & belastingadviseurs hebt u een vaste contactpersoon. Deze vaste contactpersoon is altijd op de hoogte van uw situatie en kan u direct antwoord geven op uw vragen.

Uw vaste aanspreekpunt is een mkb-adviseur, die veel ervaring heeft in het adviseren van bedrijven zoals u. Om ervoor te zorgen dat u écht een klik hebt met uw vaste contactpersoon, wordt deze nauwkeurig voor u uitgekozen.

Dienstverlening zoals u wilt

U bepaalt zelf de frequentie van contact. Wilt u elke maand een adviesgesprek, elk kwartaal, eens per jaar of alleen op afroep? Het is allemaal mogelijk. We verwerken uw cijfers en als u wilt, kunt u continu uw cijfers inzien. Vertel ons waar u behoefte aan hebt, dan bieden wij de dienstverlening die daarbij past.

Persoonlijk en vertrouwd

Uw Leermakers adviseur voelt aan als een partner, zodat u écht kunt sparren. Persoonlijk en informeel contact vinden wij heel belangrijk, net als korte lijnen. We zijn altijd ‘in zicht’. We staan dicht bij u als ondernemer; zo bieden we u wederzijds inzicht.

Op de vraag wat onze klanten van ons vinden, zijn veel gehoorde reacties:

  • “Ik ben welkom zonder afspraak.”
  • “Als ik binnenkom bij de receptie, hoef ik nooit mijn naam te zeggen.”
  • “Als ik bel, weet de telefoniste meteen wie ze aan de lijn heeft.”
  • “Gesprekken verlopen altijd soepel omdat ze mijn vragen begrijpen.”
  • “Ze spreken de taal van de ondernemer.”
Digitalisering en automatisering

Bij Leermakers accountants & belastingadviseurs digitaliseren en automatiseren we steeds meer zaken. Door deze automatisering en digitalisering kunnen wij nog meer aandacht besteden aan de advisering van u als ondernemer. We ontzorgen u in de volle breedte, zodat u kunt focussen op uw bedrijf. Lees hier meer over onze automatisering en digitalisering.

Betrokken en dichtbij

De medewerkers van ons kantoor zijn bekende gezichten in Hilvarenbeek en omstreken. We steunen initiatieven in Hilvarenbeek en omgeving op het gebied van sport, muziek, senioren, onderwijs en nog veel meer. En natuurlijk doen we zelf ook mee aan allerlei activiteiten. Ons team van ruim 40 enthousiastelingen staat midden in de samenleving.

Vacatures

Bekijk de beschikbaarheid van vacatures op de pagina Vacatures bij Leermakers

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief