Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl
"Overal toegang tot mijn administratie, dat wil ik ook!"
"Wij helpen u met uw keuze voor een online administratie en apps voor direct inzicht in uw financiële status."

Online applicaties

Het is eenvoudig, veilig en u heeft geen zorgen meer over back-ups en updates. Bovendien is uw administratie altijd en overal beschikbaar en actueel, waar u zich ook bevindt. Hieronder vindt u weblinks naar een selectie van de online applicaties die Leermakers accountants & belastingadviseurs ondersteunt:

 

1 Basecone Facturen automatisch scannen en digitaal boeken
2 Portaal voor digitaal ondertekenen en veilig online uitwisselen van documenten
Klik hier voor nadere uitleg over het Client Online Portaal


ClientOnline portaal

Het is de laatste jaren steeds duidelijker geworden dat e-mailen niet meer de veiligste manier is om vertrouwelijke documenten uit te wisselen. Tevens worden bedrijven door de AVG wetgeving op hun verantwoordelijkheid gewezen om persoonsgegevens op een veilige manier te verzenden.

Leermakers accountants & belastingadviseurs biedt u derhalve een online portaal waarmee de samenwerking met uw accountant eenvoudiger wordt. Dit voorziet in een veilige uitwisseling van documenten en digitale ondertekening hiervan. U kunt hiermee een aantal zaken 24/7 online regelen en het portaal wordt de komende tijd verder uitgebreid met functies zoals:

  • Het online goedkeuren van uw digitale aangifte en rapportages voor bijv. banken en Kamer van Koophandel
  • Het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten zoals bijv. jaarrekeningen, publicatiestukken en overeenkomsten. Een kantoorafspraak voor enkel uw handtekening is hierdoor niet meer nodig.
  • Een online dossier voor het raadplegen van uw (jaar)rapporten en dossierstukken
  • Vanaf één plek toegang tot uw online administratie en andere webapplicaties zonder extra wachtwoorden m.b.v. Single-Sign-On
  • Documenten uploaden voor uw relatiebeheerder

Nadere uitleg over hoe u in het ClientOnline-portaal documenten kunt accorderen vindt u op de Homepage zodra u inlogt op het portaal en op de Support website van ClientOnline (by PinkWeb).

Vraag uw relatiebeheerder naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

3 Visma eAccounting Online boekhouden voor ZZP’ers en starters
4 Exact Online boekhouden professionals
5 HR- en Salarisportaal
6 SnelStart Online boekhouden (Web-versie)
7 eenmalig TeamViewer support
Computerhulp op afstand

Het kan soms handig zijn dat wij even met u meekijken op uw computer. Met behulp van TeamViewer Professional kan een medewerker van Leermakers meekijken op uw bureaublad en kan ook met uw toestemming uw muis en toetsenbord gebruiken. Klik op de afbeelding, download het bestand. Vervolgens opent u het bestand en sta Windows toe om het uit te voeren. Na gebruik wordt dit hulpprogramma automatisch weer van uw computer verwijderd.

8 VisionPlanner Cijferanalyse en Dashboarding
9 WeTransfer
Grote bestanden versturen

Bestanden die te groot zijn voor email-bijlagen (groter dan 10 MB), kunt u aan ons versturen via de officiële WeTransfer pagina van ons kantoor. Om uw bestanden te beveiligen met een wachtwoord, dient u deze eerst zelf in te pakken(zippen) met bijv. het gratis 7-zip.

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief