Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl
"Leermakers helpt ons met alle fases in het bedrijf. Mijn adviseur is daarbij mijn steun en toeverlaat"
Corné Timmermans, C. Timmermans B.V.
"Een eigen team met 1 aanspreekpunt: persoonlijk en vertrouwd "
Cyriel Hendrikx, Hendrikx Melkveebedrijf
"De kracht van het kantoor is de persoonlijke benadering en het directe contact"
Ties Kaal Geitenhouderij
"Ze hebben verstand van de agrarische wereld en weten wat agrarische ondernemers bezig houdt"
Esther Stevens, Varkenshouderij Stevens
"We kunnen bij Leermakers terecht met alle vragen waar wij als ondernemer tegenaan lopen "
Sander Hendrikx & Yvonne Schoonus, Hendrikx Groenvormen

Er zijn steeds minder accountantskantoren gespecialiseerd in agro en dat is niet voor niets. Om bedrijven uit de agro-branche goed te kunnen adviseren is zeer specifieke kennis nodig over technische zaken en regelgeving. Leermakers accountants & belastingadviseurs heeft een team van agro-specialisten dat continu bezig is met het op peil houden van deze kennis.

 

Agro specialisme

Of het nu gaat om productierechten (waaronder fosfaatrechten), mestopslag, landbouwsubsidies of milieuvergunningen, onze agro-adviseurs kunnen u er alles over vertellen. Zij volgen regelmatig cursussen over deze onderwerpen en daarnaast staan ze regelmatig zelf met de voeten in de klei. Dat praat wel zo makkelijk.

Uw eigen adviseur

Als klant bij Leermakers accountants & belastingadviseurs hebt u een vaste contactpersoon. Deze contactpersoon is altijd op de hoogte van uw situatie en kan u snel antwoord geven op uw vragen. Uw vaste aanspreekpunt is een agro-adviseur, die veel ervaring heeft in het adviseren van bedrijven zoals u. Om ervoor te zorgen dat u écht een klik hebt met uw vaste contactpersoon, wordt deze nauwkeurig voor u uitgekozen.

Agro diensten:

Wij ondersteunen u graag met:

 • Opstellen bedrijfsvergelijkingen
 • Investeringsbegrotingen
 • Begeleiden ondernemersplannen
 • Bedrijfsoverdrachten
 • Mestregelgeving
 • Advies over aan- en verkoop productierechten waaronder fosfaatrechten
 • Aanvraag landbouwsubsidies
 • Bedrijfseconomische rapportages
 • Pachtwetgeving
 • Bedrijfsanalyses

Daarnaast bieden we ook graag onze andere diensten aan:

Vacature (assistent) accountant AGRO-praktijk

Zie onze vacature-pagina voor meer informatie over deze functie.

Digitalisering en automatisering

Bij Leermakers accountants & belastingadviseurs digitaliseren en automatiseren we steeds meer zaken. Door deze automatisering en digitalisering kunnen wij nog meer aandacht besteden aan de advisering van u als ondernemer. We ontzorgen u in de volle breedte, zodat u kunt focussen op uw bedrijf.

Betrokken en dichtbij

De medewerkers van ons kantoor zijn bekende gezichten in Hilvarenbeek en omstreken. We steunen initiatieven in Hilvarenbeek en omgeving op het gebied van sport, muziek, senioren, onderwijs en nog veel meer. En natuurlijk doen we zelf ook mee aan allerlei activiteiten. Ons team van ruim 40 enthousiastelingen staat midden in de samenleving.

Handige tips

 • Landbouwgrond die gebruikt wordt voor landbouwactiviteiten kan subsidiabel zijn voor de betalingsrechten. Om aan de vergroeningseisen en de randvoorwaarden te voldoen, moet alle (subsidiabele) landbouwgrond opgegeven worden in de Gecombineerde opgave.
 • Als u uw gecombineerde opgave voor 15 mei heeft ingediend en u wilt nog een aantal wijzigingen doorvoeren, leiden deze wijzigingen dan tot korting? Dit is afhankelijk van de aanpassing die wordt gedaan. Wilt u weten welk gevolg een wijziging heeft voor uw aanvraag, bekijk dan de voorwaarden op rvo.nl.

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief