Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl
"Leermakers heeft ervoor gezorgd dat wij elke dag 'in control' zijn. Hun innovatieve manier van werken biedt ons inzicht in onze administratie en creëert rust binnen ons bedrijf"
Gert-Jan en Betty Lavrijsen, Hollandershoeve Reusel/Kinderopvang Beestenboel
"Ze zijn een uitstekende sparringpartner in onze complexe bedrijfsstructuur "
Ruud Reijrink, Reyrink Groep
"Kracht van dit kantoor zijn de korte lijnen, direct antwoord en adequate oplossingen"
Peter Abrahams, Abrahams Bouwmaterialen B.V.
"De samenwerking verloopt altijd heel prettig"
Martijn van Gool, Rocks 'n Rivers B.V.
"Leermakers betekent voor ons kwaliteit en al heel lang een betrouwbare gesprekspartner "
Willem Reijrink, Reijrink Staalconstructie B.V.

Natuurlijk kunnen we uw jaarrekening en samenstelverklaring verzorgen, maar accountancy is meer. Belangrijker vinden wij de interpretatie van deze cijfers en het advies dat wij daarbij geven. Want daar hebt u als ondernemer echt wat aan.

 

Uw vaste aanspreekpunt

Bij Leermakers accountants & belastingadviseurs hebt u een vast team dat voor u werkt. Als u belt, hoeven zij niet ‘even uw gegevens erbij te pakken’. Uw situatie kennen zij uit hun hoofd. Uw gegevens gebruiken zij om u een advies te geven waarmee u meteen verder kunt. Dat hoort standaard bij onze dienstverlening.

Kwaliteit

Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze kennis altijd up-to-date is. Dat we ons uiterste best voor u doen. Dat we ons werk altijd nog een keer extra laten controleren door een collega. Dat we de hoogste kwaliteit bieden, is niet alleen iets dat wij zeggen. Dat zeggen ook onze klanten. En zelfs de banken geven regelmatig aan dat onze ‘boeken’ altijd feilloos zijn. Het is niet voor niets dat we zelden een boekenonderzoek krijgen: ook bij de inspecteur is onze kwaliteit bekend.

Stabiliteit

Deze kwaliteit kunnen wij garanderen doordat we een stabiel en sterk team hebben. We trekken getalenteerde mensen aan en er gaat zelden iemand weg. Weinig personeelsverloop biedt ons continuïteit en rust. In de 50 jaar van ons bestaan zijn er nooit opsplitsingen geweest binnen ons kantoor. We kunnen dus focussen op onze dienstverlening.

Accountancy diensten

Wij ondersteunen u graag met:

  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Opstellen tussentijdse cijfers
  • Opstellen van begrotingen en prognoses

 

Daarnaast bieden we ook graag onze andere diensten aan:

Digitalisering en automatisering

Bij Leermakers accountants & belastingadviseurs digitaliseren en automatiseren we steeds meer zaken. Door deze automatisering en digitalisering kunnen wij nog meer aandacht besteden aan de advisering van u als ondernemer. We ontzorgen u in de volle breedte, zodat u kunt focussen op uw bedrijf.

Betrokken en dichtbij

De medewerkers van ons kantoor zijn bekende gezichten in Hilvarenbeek en omstreken. We steunen initiatieven in Hilvarenbeek en omgeving op het gebied van sport, muziek, senioren, onderwijs en nog veel meer. En natuurlijk doen we zelf ook mee aan allerlei activiteiten. Ons team van ruim 40 enthousiastelingen staat midden in de samenleving.

Samenwerking

Zoals eerder gezegd zullen we de samenwerking met u afstemmen op uw wensen. De frequentie van contact, de mate van advies: u geeft aan wat u wilt en wij passen ons pakket van diensten er op aan. Wilt u elke maand een adviesgesprek, elk kwartaal, eens per jaar of alleen op afroep? Het is allemaal mogelijk.

Handige tips

  • Iedere BV heeft de verplichting haar jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Indien de BV niet tijdig publiceert dan levert dit een grond voor bestuurdersaansprakelijkheid op.

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief