Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl
"Het gemoedelijke bij Leermakers is vertrouwd en ze voelen ons perfect aan"
Rob van Gool, Van Gool Sportspeciaalzaak
"Ze zijn persoonlijk betrokken bij mijn onderneming, wanneer ik ze nodig heb"
Mark van der Aa, Van der Aa Timmerfabriek
"We kunnen bij Leermakers terecht met alle vragen waar wij als ondernemer tegenaan lopen"
Sander Hendrikx & Yvonne Schoonus, Hendrikx Groenvormen
"Een eigen team met 1 aanspreekpunt: persoonlijk en vertrouwd "
Cyriel Hendrikx, Hendrikx Melkveebedrijf

Wij nemen uw administratie graag volledig uit handen. Dat kan letterlijk, doordat u ons ordners met uw administratie brengt. Het kan ook volledig digitaal, of een tussenvorm. Precies zoals u het wilt, dat is hoe wij het aanbieden. Ook de frequentie van contact en de manier van communicatie stemmen we met u af, zodat we u compleet kunnen ontzorgen.

 

Digitalisering en automatisering

Steeds meer administraties van onze klanten worden geautomatiseerd. Met onze online applicatie voor administratie hebt u continu volledig inzicht in uw cijfers. U bepaalt zelf welke van uw collega’s tussentijds de cijfers kunnen inzien. Dit is uiteraard volledig beveiligd.

Administratie software

Leermakers accountants & belastingadviseurs werkt met vrijwel alle software pakketten en ons systeem is ook met branche-specifieke pakketten te koppelen. De voordelen van digitalisering leggen we u graag persoonlijk uit. En als u overstapt, bieden we natuurlijk uitgebreide ondersteuning bij het installeren en inrichten van de administratie software. Ook met tussentijdse vragen kunt u bij ons terecht: niet bij een helpdesk, maar bij uw vaste contactpersoon.

Administratie diensten

Wij ondersteunen u graag met:

  • Inrichten van (volledig geautomatiseerde) financiële administraties
  • Verwerken van de financiële administratie
  • Verzorgen aangiften omzetbelasting

 

Daarnaast bieden we ook graag onze andere diensten aan:

Online applicaties

Wij bieden u een overzicht van veelgebruikte Online applicaties die door Leermakers accountants ondersteund worden. Tevens kunnen wij u ondersteunen met hulp op afstand middels TeamViewer.

Handige tips

  • Veel administratieve processen zijn tegenwoordig te automatiseren. Zo werken wij met software waarin u als ondernemer uw verkoopfacturen kunt maken, welke vervolgens rechtstreeks worden geboekt in uw administratie. Daarnaast is het ook mogelijk om uw inkoopfacturen voortaan digitaal naar uw boekhouding te versturen. Deze worden door de software herkend en meteen verwerkt!
  • Door tijdig uw administratie bij te werken heeft u op elk moment van de dag inzicht in de prestaties van uw bedrijf met behulp van dashboards en smartphone apps.

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief