Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl

Toetreding nieuwe partners bij Leermakers accountants & belastingadviseurs

Leermakers accountants & belastingadviseurs gevestigd in Hilvarenbeek, kondigt met trots de toetreding aan van drie nieuwe partners

De partners brengen een waardevolle ervaring en deskundigheid mee, en hun toetreding is belangrijk voor de continuïteit van Leermakers. De volgende partners gaan toetreden:

  • de heer Joop van Dingenen AA, accountant. Joop is werkzaam bij Leermakers sinds augustus 2017;
  • de heer mr. Jaap Snelders CFP® RB, belastingadviseur/financieel planner. Jaap is werkzaam bij Leermakers sinds maart 2020;
  • de heer Simon van Broekhoven AA RB, accountant. Simon is werkzaam bij Leermakers sinds september 2022.

De beslissing om deze drie professionals toe te laten tot het partnerschap is niet alleen gebaseerd op hun staat van dienst, maar ook op de overtuiging dat hun aanwezigheid als partner de algehele professionaliteit van Leermakers verder zal versterken. Hun specialismen sluiten naadloos aan op de bestaande dienstverlening, wat resulteert in een blijvende hoogwaardige service voor de gewaardeerde cliënten.

Door het aantrekken van nieuwe partners investeren we in de toekomst van Leermakers en zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteit van dienstverlening gehandhaafd blijft en de continuïteit gewaarborgd.

Leermakers kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van de organisatie met de nieuwe partners. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt voor alle betrokkenen.

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief