Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl

Marriët geniet van uitdagingen en veelzijdigheid

Marriët is al twintig jaar werkzaam bij Leermakers accountants & belastingadviseurs als belastingadviseur. Ze deed na haar studie fiscaal recht ervaring op bij grote en kleine kantoren alvorens ze de kans kreeg om bij ons aan de slag te gaan. Ter ere van haar jubileum geven we haar vandaag graag het woord.

Verhalen van vroeger

Marriët is de vrouw van onze accountant Eric. Door hem werd ze benaderd of een rol binnen het team haar ook niet wat leek. “Toen Eric dat vroeg was er binnen het team nog geen fiscalist”, blikt ze terug. “Het was dus aan mij om dat gestalte te geven binnen het bedrijf. In 20 jaar tijd heeft het bedrijf een forse ontwikkeling gemaakt. Toen ik begon waren we met 10 man, nu met ruim 40. Ook vind ik het bijzonder dat ik nog samengewerkt heb met mijn schoonvader, de naamgever van het bedrijf.”

Ook met het pand zelf heeft Marriët een geschiedenis. “Het is een prachtige locatie op een mooie plek – de oude pastorie op het Vrijthof”, zegt ze. “Toen het kantoor nog kleiner was hebben Eric en ik hier nog gewoond. De vroegere pastorie was kantoor en de woning van de inwonende huishoudster was waar wij woonden. Door de jaren heen, toen het bedrijf maar bleef groeien, was het op een gegeven moment het beste om het pand volledig als kantoor in te richten en zijn wij verhuisd. Ik vind het een mooi verhaal, dat ook goed laat zien hoe wij als bedrijf gegroeid zijn.”

Directe benadering en nauw klantcontact

Als belastingadviseur houdt Marriët zich bezig met (advies over) belastingzaken in de MKB-praktijk. “Denk bijvoorbeeld aan inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en erfbelasting”, legt ze uit. “Remko en Jaap maken ons fiscalistenteam compleet; Remko is naast algemene fiscale werkzaamheden gespecialiseerd in het begeleiden van agrarische klanten en Jaap is erg breed georiënteerd. Ik houd me verder bezig met oudedagvoorzieningen en arbeidsrecht. Dat zijn ook zaken die me liggen en die ik interessant vind. Zo kan ik inspelen op vragen die op dat moment spelen.”

Wat Marriët zo fijn vindt aan werken bij Leermakers is de lokale functie van een relatief klein en daadkrachtig kantoor. “We zijn geen klein kantoor maar zeker ook geen grote speler waar je als klant slechts een nummertje bent”, vindt ze. “Wij staan dicht bij onze klanten en houden nauw contact. Zo kunnen we sneller schakelen. Leermakers accountants & belastingadviseurs staat voor een directe en snelle benadering.”

Vanuit je eigen kracht

Werken bij Leermakers is volgens Marriët veelzijdig en uitdagend. “Ik vind de diversiteit van mijn werk erg leuk”, zegt ze tot slot. “Het is boeiend en interessant, bijvoorbeeld als je niet voor de hand liggende oplossingen moet bedenken voor een probleem van de klant. Binnen ons team hebben we ieder zo onze eigen specialismen, maar we hebben ook een brede gemeenschappelijke deler. Zo kun je altijd rekenen op je collega’s als je de frisse blik van een extra paar ogen kunt gebruiken. Daarom zijn wij zo’n goed team!”

Marriët, namens het gehele team van harte gefeliciteerd met je jubileum. Op naar het volgende!

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief