Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl

“Klantgericht en alles in huis!”

Twee jaar geleden nam Mike van Gompel Verreikerverhuur Van den Borne over. Het was, naast zijn eerste echte kennismaking met zelfstandig ondernemerschap, ook zijn eerste kennismaking met Leermakers accountants & belastingadviseurs. Mike vertelt over zijn ervaringen met Leermakers – voor de overname, tijdens de overname en hoe dat nu verloopt.

Van kraan tot hoogwerker

Verreikerverhuur Van den Borne is gespecialiseerd in ondersteuning bij bouwwerkzaamheden, woningbouw en constructie, maar ook voor het laten verwijderen van asbest dakplaten of bomen rooien ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. De verreiker is een verrassend diverse machine – het is alles van een kraan tot een hoogwerker, met een bereik tot wel 30 meter.

“Wij onderscheiden ons doordat we machines verhuren inclusief machinist”, legt Mike uit. “Dat zie je bijvoorbeeld ook bij kraanverhuur, maar wij doen dit dus ook met verreikers. Het is voor onze klanten handig als ze er dan zelf geen omkijken meer naar hebben. Je moet namelijk de juiste papieren bezitten om een verreiker te mogen besturen, dat heeft niet iedereen.”

Op en top begeleiding

Mike is door Leermakers vakkundig begeleid tijdens het gehele overnameproces. “Mijn ouders hebben ook een eigen bedrijf”, geeft hij aan. “Daar krijg je natuurlijk ook wel wat van mee, maar wanneer je er zelf voor komt te staan, is dat toch anders. Gelukkig ben ik tijdens het proces goed begeleid. Leermakers heeft alles voor ons geregeld en ze staan klaar met uitleg wanneer je iets niet snapt. Het is prettig dat ze het op zo’n manier uitleggen dat je het ook direct begrijpt, zonder ingewikkeld juridisch taalgebruik.”

Daarnaast heeft Mike zijn volledige loonadministratie alsmede de jaarrekeningen en het verwerken van belastingpapieren bij Leermakers ondergebracht. Rob Bekkers is zijn contactpersoon. “Ik kan het goed vinden met Rob”, gaat Mike verder. “Als ik een vraag heb dan kan ik hem altijd bellen, ook ’s avonds – want overdag heb ik daar vaak gewoon geen tijd voor. Ook wijst Rob me soms op een voordeel dat ik ergens kan behalen. Bijvoorbeeld dat ik, voor de nieuwe verreiker die ik wilde kopen, in aanmerking kwam voor extra belastingvoordeel omdat ik starter was. Dat zou ik zelf nooit geweten hebben.”

Alles in huis

“Het is fijn dat alles onder één dak zit”, concludeert Mike tevreden. “Wanneer Rob mijn vraag niet direct kan beantwoorden, dan weet hij bij welke collega hij moet zijn. En dan hoor ik daar ook snel van. Dat werkt wel zo prettig. Leermakers accountants & belastingadviseurs hebben overal een expert voor in huis – van boekhoudondersteuning tot loonadministratie – zonder dat het een logge organisatie is. Leermakers is daarom klantgericht in hun compactheid.”

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief