Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl

Leermakers accountants & belastingadviseurs – Vakkundig en goed bereikbaar

Dion Arends en Walter Pelgrims besloten ongeveer 10 jaar geleden om samen een bedrijf op te richten – 2C&More. Een bedrijf dat zich richt op de tijdelijke inzet van managers en directeuren, het geven van trainingen en het werken aan ‘Solving’ vraagstukken samen met alle aangesloten partners. Ze richten zich met name op de factor ‘arbeid’ in de continu aan verandering onderhevige zijnde wereld. Arbeidsinzet wordt op een nieuwe manier bekeken en aangepakt. Om de administratie goed op orde te houden schakelde Dion de hulp in van Leermakers accountants & belastingadviseurs. Hieronder lees je over onze samenwerking!

Van jaarstuk tot corona-regelingen

Dion: ‘’Toen ik in Hilvarenbeek kwam wonen, had ik mijn eigen onderneming en eigen accountant. Via Patrick Coomans ben ik toen bij Leermakers terechtgekomen. Toentertijd was Patrick nog zelfstandige, maar vrij kort daarna is hij met Eric Leermakers gaan samenwerken. Leermakers helpt ons tegenwoordig bij veel zaken, waaronder het opmaken van jaarstukken, het indienen van btw-aangiftes, de salarisadministratie en alle adviezen op het gebied van financiële- en juridische zaken. In afgelopen Corona tijd adviseerden ze ons hoe we om konden gaan met de mogelijkheid op gerelateerde subsidies.

Vakkundig en bereikbaar

Dion is erg tevreden over Leermakers accountants & belastingadviseurs. Zo vertelt hij: ‘’Ik heb leuk en goed contact met de professionals van Leermakers. Ze denken altijd goed mee vanuit hun vakgebied en hebben genoeg kennis in huis. Je hebt te maken met een vakkundige club mensen die goed bereikbaar zijn. Ook word ik altijd vriendelijk benaderd. Ons contact is dermate goed dat ik wel eens aan heb gegeven dat ik graag zou onderzoeken hoe onze diensten zich kunnen verbinden, zodat we beide meer voor klanten kunnen betekenen.’’

Lokaal contact

Wat Leermakers vooral uniek maakt is de omvang en daardoor het plezierige en lokale contact zegt Dion. ‘’Het is een toegankelijk accountantskantoor. Als ondernemer is het heel fijn om een vast aanspreekpunt te hebben – iemand die jou kent. Iemand die weet waar hij over praat en jou vooruit kan helpen. Ik denk ook dat vertrouwen een belangrijk aspect is wanneer je samenwerkt met accountancy. Dat vertrouwen genieten ze van ons.

Ik zou Leermakers aanraden bij andere bedrijven. Ik heb ook al verschillende bedrijven en ondernemers bij ze aangedragen. Dat stukje komt natuurlijk ook terug in mijn eigen bedrijf: ondernemers koppelen en zorgen dat daar mooie samenwerkingen uit voortkomen. Ik zou ze dus zeker noemen wanneer er naar gevraagd wordt.’’

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief