Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl

Britt zou meteen bijtekenen voor nog eens 12 ½ jaar

Ze werd uitgekozen uit meer dan 100 kandidaten en daar is ze nog elke dag blij om. Twaalf en half jaar geleden solliciteerde Britt bij Leermakers accountants & belastingadviseurs, jong en met nog niet al te veel ervaring. Ze is uitgegroeid tot een gewaardeerde secretaresse/managementassistente en gaat elke werkdag fluitend naar kantoor.

“Ik werkte op een accountantskantoor waarvoor ik elke dag minimaal een half uur in de auto zat om er te komen. Dat verveelde en dus zocht ik naar een baan dichterbij huis. Mijn oog viel op de vacature en ik besloot de stap te wagen. Maar goed dat ik vooraf niet wist dat er meer dan 100 concurrenten waren, anders had ik het misschien niet aangedurfd. Maar aan de andere kant: een dergelijke functie, zó dichtbij huis, komt niet vaak voor. Het zit wel in me om er dan voor te gaan.

Het gevoel was meteen goed, zowel met collega’s als met klanten en de sfeer op het kantoor. Met mijn directe collega had ik meteen een goede klik en bijna als vanzelf ontstond er een taakverdeling. Je moet een functie altijd ‘eigen’ maken en dat is goed gelukt. Ik heb de groei van het kantoor meegemaakt en het is mooi om te zien dat iedereen goed op zijn of haar plek zit. Die kans krijg je bij ons echt en daar groei je op persoonlijk vlak weer van.

Ik zit nooit een hele dag op mijn stoel, gelukkig niet. Ik heb een heel gevarieerde functie, van koffie halen voor klanten tot het uitwerken van directietaken. Dat doe ik in een ontzettend fijn en goed op elkaar ingespeeld team. Met Annemiek en Lenneke is een prima samenwerking ontstaan; ieder van ons heeft ook eigen taken.

Eén van de veranderingen was dat ik minder ging werken toen ik moeder werd. Waarbij overigens de band die ik met sommige klanten heb opgebouwd, mooi tot uiting kwam. Mijn adres werd gevraagd om een felicitatie te kunnen sturen. Dat verwacht je niet, maar ik vond het heel erg bijzonder. Ik heb redelijk wat mensenkennis en kan goed inschatten hoe ik iemand het beste kan benaderen. Het afwisselende contact wat ik heb met klanten, vind ik erg leuk.

Mijn contract loopt gewoon door, maar als ik opnieuw zou moeten tekenen, tekende ik meteen voor de volgende twaalf en half jaar bij.”

 

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief