Vrijthof 25, Hilvarenbeek
Postbus 53, 5080 AB, Hilvarenbeek
Tel: (013) 505 29 71
info@leermakersacc.nl www.leermakersacc.nl
"Overal toegang tot mijn administratie, dat wil ik ook!"
"Wij helpen u met uw keuze voor een online administratie en apps voor direct inzicht in uw financiële status."

Online applicaties

Het is veilig, eenvoudig en u heeft geen zorgen meer over back-ups en updates. Bovendien is uw administratie altijd en overal beschikbaar en actueel, waar u zich ook bevindt. Hieronder vindt u weblinks naar een selectie van de online applicaties die Leermakers accountants & belastingadviseurs ondersteunt:

 

Basecone Scan & Herken
2019-02-21 PvR:
Er zijn momenteel problemen met de koppeling Basecone <-> AccountView. Facturen insturen en taggen gaat wel, het doorboeken van facturen naar AccountView (als u dit zelf verzorgt) werkt niet. Wij verwachten dat dit probleem aanstaande maandag 25 februari opgelost word. Excuses voor het ongemak.
***

DeskHub hosting (oa. AccountView)

   Visma eAccounting

Exact Online

SnelStartSnelStart lokaal, eventueel met TriFact

Unit4 Personeel & Salaris Portal

VisionPlanner Dashboard

 

 

Grote bestanden versturen

WeTransfer
Bestanden die te groot zijn voor email-bijlage (groter dan 10 MB), kunt u altijd aan ons versturen via de officiële WeTransfer pagina van ons kantoor.

 

Computerhulp op afstand

Het kan soms handig zijn dat wij op afstand even met u meekijken op uw computer. Met behulp van onze TeamViewer Professional licentie kan een medewerker van Leermakers meekijken op uw bureaublad en kan ook uw muis en toetsenbord gebruiken. Zo kunt u samen een probleem bekijken en oplossen. Hiervoor dient u op ons verzoek op onderstaande link te klikken en het eenmalige bestand uit te voeren:

Hulp op afstand:  eenmalig TeamViewer support

Wederzijds in zicht

Abonneren nieuwsbrief